Címlap Tanév eleji bevásálólista 2014

  Szeretettel köszöntjük a Kedves Szülőket és Gyerekeket

  a 2014/2015-ös tanév előkészületei közepette!

  Az alábbiakban néhány fontos információt osztunk meg elsősorban a tanév eleji bevásárolás megkönnyítése céljából.

  A tankönyvcsomagokra következő méretű borítók kellenek. Ajánlott az átlátszó, fóliás könyvborítók beszerzése, így a gyerekek könnyen megkülönböztetik az egyes tankönyveket.

   

  Füzetcsomagok felső tagozatban innen tölthetők le.

  Az alsó tagozatos tanító nénik már a beiratkozáskor, illetve a tanévzárón odaadták a beszerzendő eszközök listáját, itt összegyűjtve olvashatják az összes alsós osztályét.

  Ajánlott írószer a tolltartóban: Hegyes grafit ceruza (legalább 3 db), töltőceruza (Rotring) 1 db, szépen fogó kék toll (4. osztálytól) 2 db, hegyes piros színes ceruza vagy piros toll (az óraszámok aláhúzásához) 1 db, hegyes zöld színes ceruza vagy zöld toll (javításhoz) 1 db, további 3-4 különböző színű hegyes színes ceruza, kis vonalzó, radír, ceruzafaragó

  Rajz- és technika felszerelés: Vízfesték, tempera (5 különböző színű:vörös, sárga, kék, fekete, fehér), ecsetek 3 méretben (2, 4, 10), ecsettál (a legjobb a nagy tejfölös pohár vagy nagy konzervdoboz), a pad letakarásához viaszos vászon terítő, vagy szétvágott szemetes zsák,  2db ceruza (legalább) 2B-s, rajzlap legalább 30 db (vegyesen famentes és félfamentes), papírvágó olló, ragasztó

  Tornafelszerelés minden évfolyamon: sötétkék/fekete (egyszínű) rövidnadrág, fehér póló, tornacipő

  Váltócipő minden évszakban minden évfolyamon kötelező. Ez lehet kényelmes szandál (a nyáron hordott teljesen megfelel), vagy vászoncipő, de nem a tornacipő.

  A tankönyvosztás és a tanévnyitó időpontjáról a későbbiekben értesítjük Önöket.


  További jó készülődést kívánunk!